Dagklubben

Dagklubben är till för 3-5-åriga barn på tisdagar och torsdagar kl.9-12 i "Stallet" bredvid Kvevlax församlingshem.

 

I dagklubben leker vi både inne och ute, vi pysslar och har samling där vi bland annat sjunger och lyssnar på Bibelberättelser. Vi har också sagostund och äter mellanmål. Kvevlax dagklubb riktar sig till barn boende i Kvevlax, Västerhankmo, Österhankmo, Koskö, Petsmo, Vassor och Kuni.

I dagklubben samlas barnen utan föräldrar under några timmar. Barn som har fyllt tre år före terminsstarten kan börja i dagklubben. Det går bra för vår del att kombinera kommunal dagvård några dagar i veckan med dagklubben två dagar i veckan. Terminsavgiften är 50e.

Efter sommaren börjar dagklubben igen tisd. 1 sept. 2020 kl. 9. Som det ser ut nu är den gruppen full (eftersom vi till hösten slagit ihop två dagklubbsgrupper till en) men det kan hända att vi får nån avbokning under sommaren och att det på det viset uppenbarar sig en ledig plats, så skicka ändå gärna in en intresseanmälan om ni är intresserade per mail till dagklubbenkvevlax@gmail.com (med barnets namn, adress, födelsedatum och en förälderns namn och tel.nr.) så hör vi av oss i sommar om vi trots allt kan ta in ett till barn. 

Dagklubbsledaren i höst heter Rebecca och dagklubbsbiträdet heter Ika, välkomna att ta kontakt! 

dagklubbenkvevlax@gmail.com

 

barn i klätterställning
barn som målar med fingrarna