Dagklubben

Det finns två dagklubbsgrupper för 3-5-åriga barn, en på måndagar och fredagar, och den andra på tisdagar och torsdagar kl.9-12 i "Stallet" bredvid Kvevlax församlingshem.

I dagklubben leker vi både inne och ute, vi pysslar och har samling där vi bland annat sjunger och lyssnar på Bibelberättelser. Vi har också sagostund och äter mellanmål.

I dagklubben samlas barnen utan föräldrar under några timmar. Barn som har fyllt tre år kan börja i dagklubben. Det går att kombinera kommunal dagvård några dagar i veckan med dagklubben två dagar i veckan. Terminsavgiften är 50e

Obs: på grund av undantagstillståndet i Finland (på grund av coronaläget) är daglubben tyvärr stängd 18 mars - 14 april.

Dagklubbsledarna heter Rebecca och Ika, välkomna att ta kontakt!

dagklubbenkvevlax@gmail.com

--------------------------------------------------------

Under höstterminen 2020 kommer det endast att finnas en dagklubbsgrupp i Kvevlax församling, nämligen på tisdagar och torsdagar. De barn som nu går i dagklubben och önskar fortsätta efter sommaren får automatiskt plats i tisd/torsd--gruppen. I nuläget är det svårt för att oss veta hur många helt nya barn vi kan ta in efter sommaren, men skicka gärna in en intresseanmälan till dagklubbenkvevlax@gmail.com (barnets och föräldrarnas namn, adress, telefonnummer och barnets födelsedatum) så hör vi av oss senast i slutet av maj!

(Kvevlax dagklubb riktar sig främst till barn boende i Kvevlax, Kuni, Hankmo, Vassor och Koskö men även barn boende på andra ställen är välkomna om det i aug. visar sig att det finns lediga platser)

barn i klätterställning
barn som målar med fingrarna